راه های تمیز و براق کردن فر

چگونه فر را تمیز و براق کنیم؟

محیط داخلی فر در معرض مستقیم با مواد غذایی بوده و اگر از مواد شیمیایی برای تمیزکردن داخل فر استفاده شود، توسط ماده غذایی به بدن ما وارد می شود. به همین علت بنکالا در این مقاله کوتاه قصد دارد، روش های ساده و در دسترس و خانگی بی ضرر را برای تمیز کردن فر ارائه کند تا هم ماده غذایی که در فر طبخ می شود سالم بماند و هم به پوست و سیستم تنفسی فرد تمیز کننده آسیبی نرسد.

تمیز نگه داشتن و نظافت روزانه لوازم آشپزخانه از ضروریات مهم خانه داری است. اولین نکته قبل از توضیح روش های تمیز کردن،این است که اگر در انتهای هر روز، نظافت کوچکی برای قسمت هایی از آشپزخانه که در معرض استفاده ی بیشتر نسبت به سایر وسایل هستند مانند فر، گاز، مایکروویو و سینک داشته باشیم دیگر از تمیزکاری های سخت و زمان بر و خسته کننده خبری نیست.

حتما مشاهده کرده اید که بعد از پخت شیرینی، کیک و یا غذا در فر، ذرات به جا مانده ظاهری نامرتب و کثیف را نشان می دهد؛ حال اگر مدت طولانی این ذرات و ته مانده های باقی مانده را تمیز و پاک نکنیم کثیفی ها به اصطلاح کهنه شده و از بین بردن آنها کار وقت گیر و خسته کننده ای می شود. ولی با خواندن این مقاله می توانید در چند مرحله، فر آشپزخانه خود را درست مثل روز اول برق بیندازید. حال

چگونه فر تمیز داشته باشیم

برای شروع، فر برقی، توستر و یا اجاق گاز خود را از برق بکشید تا از بروز خطر برق گرفتگی جلوگیری شود.

قدم اول:شستن سینی فر و توری فلزی

سینی و توری فلزی را از داخل فر بیرون آورده و درون لگن ظرفشویی قرار دهید، سپس مثداری آب جوش روی آن ها بریزید تا ذرات غذا و چربی که خشک و سفت شده اند نرم شوند، سپس مقداری جوش شیرین روی همه ی قسمت ها پاشیده و نصف لیوان سرکه روی آن بریزید.

بعد از مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بعد، با استفاده از سیم و مایع ظرفشویی توری و سینی را شسته و با آب داغ آبکشی کنید؛ در محلی قرار دهید تا آب اضافی کشیده شده و در نهایت با حوله تمیز آن را خشک و برق بیندازید.

قدم دوم:تمیز کردن اتاقک فر

برای تمیز کردن داخل فر ابتدا با یک دستمال نم دار کف فر را از خرده های غذا پاک کنید سپس در ظرفی نصف لیوان آب جوش، نصف لیوان سرکه و سه قاشق جوش شیرین بریزید؛(این محلول علاوه بر بی خط و طبیعی بودن باعث ضد عفونی تمام قسمت های فر می شود) سپس اسفنج را درون محلول پاک کننده ساخته شده فرو برده و روی دیواره ها و کف فر بمالید. نیم ساعت بعد مشاهده می کنید که رنگ سفید محلولی که ساخته بودید به رنگ قهوه ای درآمده و این یعنی محلول تمام چربی ها و ذرات سوخته شده را در خود حل کرده است.

حال با استفاده از یک اسفنج سخت و کمی مایع ظرفشویی تمام قسمت های اتاقک را شسته و با حوله خشک کنید. برای تمیز کردن بهتر گوشه ها می توانید از یک مسواک کمک بگیرید.

قدم سوم: تمیز کردن شیشه فر

برای تمیز کردن شیشه فر از محلول بالا روی شیشه مالیده و بعد از ۱۰ دقیقه آن را با استفاده از اسفنج و چند قطره مایع ظرفشویی پاک کنید این محلول تمام ذرات چربی را از بین برده و شیشه را تمیز و ضدعفونی می کند. در نهایت با استفاده ازدستمال نخی و اسپری سرکه سفید به عنوان شیشه پاک کن میتوانید شیشه فر را برق بیندازید.(برای تمیز کردن بدنه فر های تکی هم می توانید از محلول سرکه ی سفید استفاده نمایید)

درپاسخ به سوال چگونه فر را تمیز و براق کنیم؟ برای آن دسته از کسانی که فر با قابلیت سیستم خود تمیز شونده (Self Clean) دارند، می توان گفت با داشتن این ویژگی در فر فقط کافیست یک کاسه را به اندازه دو سوم از آب پر کرده و داخل فر قرار دهید سپس دکمه (Self Clean) را بزنید و بعد از زمان مشخص دیواره های فر را تنها با یک دستمال مرطوب تمیز و براق کنید. فر های توکار ایلیا استیل موجود در سایت بنکالا، مجهز به سیستم خود تمیز شونده (Self Clean) هستند.

توجه : نوشتار بالا با استفاده از تجریه های شخصی و مطالعات پیرامونی توسط نویسنده گرد آوری شده است. بنابراین خواننده گرامی میتواند بعد از خواندن متن با گذاشتن دیدگاه و بیان نظرات به بهتر شدن این مقاله یاری رساند.با سپاس فروان تیم تحلیل محتوا بن کالا

 

فهرست مطلب

اشتراک گذاری مطلب

اشتراگ گذاری در telegram
تلگرام
اشتراگ گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراگ گذاری در email
ایمیل
اشتراگ گذاری در print
چاپ

مقالات مرتبط

انتخاب هود و اجاق گاز

انتخاب آگاهانه هود و اجاق گاز

یکی از مهمترین ابزار های یک طراح دکوراسیون مزل و مخصوصا آشپزخانه استفاده از به روز ترین طراحی های مربوط به هود و جدیدترین تکنولوژی های اجاق گاز موجود در بازار است. بی شک برای داشتن یک آشپزخانه بی نقص و شکیل عوامل مختلفی نقش بازی میکنند.

کفشور چیست؟ - انواع کفشور های حمام

با انواع کفشور آشنا شوید

در اصل کفشور ها دریچه هایی هستند که توسط آن ها آب جمع شده بر روی زمین به سمت لوله های خروجی فاضلاب هدایت و تخلیه می شوند. در زمان ساخت یک ساختمان سوراخ هایی بر کف بخش هایی از خانه، ساختمان، پارکینگ، بالکن، بام و … تعبیه می گردد که خروجی آبی باشد که حاصل از شستشو، استحمام، آب باران و… است و برای زیباتر شدن شکل ظاهری و تخلیه بهتر آب، کفشور ها را با قطر خروجی و ابعاد مختلف بر روی این خروجی های فاضلاب نصب می کنند.

تنظیم دمای فر

۵ دلیل مهم خاموش شدن فر+راه حل

فر، بعد از اجاق گاز، جزو لوازم آشپزخانه ی پر مصرف برای تهیه ی غذا است. یکی از سوالات پرتکرار و همیشگی پیش آمده برای کسانی که استفاده ی زیادی از فرهای گازی یا گازی_برقی دارند این است که، چرا گاهی فر روشن نمی شود و یا بعد از مدت کوتاهی خاموش می گردد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه